Kvalitet same tapete je od najvišeg značaja za nas. Bez obzira da li je tapeta postavljena u dnevnoj sobi, spavaćoj sobi ili bilo kojem drugom prostoru u vašem domu, možete biti sigurni da će izdržati test vremena. Naša posvećenost kvalitetu i zadovoljstvu naših klijenata ogleda se u našoj izvanrednoj garanciji na postojanost i živost boja naših tapeta.


Pored toga, naš tim stručnjaka za kvalitet pažljivo prati svaki korak proizvodnje kako bi se osiguralo da svaka tapeta zadovoljava naše visoke standarde. Svaka rolna tapete je podvrgnuta detaljnoj inspekciji prije nego što napusti naše pogone, tako da možete biti sigurni da ćete dobiti proizvod vrhunskog kvaliteta.

Takođe, naša posvećenost zdravlju i dobrobiti naših klijenata je od najveće važnosti. Zato smo ponosni što možemo reći da naše tapete ispunjavaju najrigoroznije zahtjeve u pogledu zdravlja i bezbjednosti, bez štetnih mirisa i isparavanja, te posjeduju i prestižni GREENGUARD GOLD sertifikat.

PREUZMITE UPUSTVO ZA MJERENJE VAŠEG ZIDA: Magnum opus – Upustvo za mjerenje zida

Vjerujemo u dugotrajnost i visoku izdržljivost naših proizvoda, te Vam ponosno možemo pružiti garanciju od 4 godine na boje i postojanost štampe naših tapeta.

Magnum opus tapete ispunjavaju najrigoroznije zahtjeve u pogledu zdravlja i bezbjednosti, bez štetnih mirisa i isparavanja, te posjeduju i prestižni GREENGUARD GOLD sertifikat.

Zamislite tepetu koja savršeno odgovara Vašem prostoru i pri tom ne ostavlja ni trag otpada. To je naša obećana čarolija – tapete po mjeri Vašeg zida sa 0% otpada.

Tip tapete:

SUPERIOR samoljepljiva tapeta – 47,00KM po m2, PREMIUM tapeta bez ljepila – 42,00KM po m2, PVC STANDARD samoljepljiva tapeta – 30,00KM po m2

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “TAPETA ABS-023”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

© 2023 Magnum Opus