Dobrodošli na Magnum Opus, vašu destinaciju za ekskluzivne tapete visokog kvaliteta.

Kako biste koristili našu platformu za kupovinu tapeta i drugih usluga, molimo vas da pažljivo pročitate i razumijete sljedeće uslove korišćenja odnosno pravilnik o korištenju koji regulišu proces naručivanja, plaćanja i dostave prodajnih artikala iz naše online trgovine. Ovi uslovi definišu pravila i obaveze kako za vas, tako i za nas, kako bismo zajedno stvorili sigurno i zadovoljavajuće iskustvo kupovine tapeta online.

Hvala vam što ste izabrali Magnum Opus.

KONTAKT:

Štamparija “Ermex d.o.o.”, Druge sarajevske brigade 80, Istočno Sarajevo 71214
BiH Telefon / Viber / : +387 66 442 322 E-Mail: info@magnumopus.ba
Radno vrijeme tima za kontakte sa klijentima: 08:00 – 16:00 h

Informacije o proizvodima:

Informacije i opisi naših proizvoda su pažljivo preuzeti iz deklaracija proizvoda, pružajući vam pouzdane detalje o svojstvima i karakteristikama koje naše tapeta nude. Naše tapete izrađene su od vrhunskih materijala kako bi se pružila izvanrednu trajnost i dugotrajna estetika.

Jasne informacije o montaži i održavanju tapeta nalaze se u pakovanju proizvoda, pružajući vam korisne smjernice kako biste osigurali glatku i uspješnu primjenu tapeta na vašim zidovima. Otpornost na vlagu, abraziju i svjetlost također su detaljno opisani, osiguravajući da tapeta odgovara vašim specifičnim potrebama.

Uslovi korišćenja za Online prodavnicu tapeta “Magnum Opus”

Dobrodošli na Online prodavnicu tapeta “Magnum Opus”. Korišćenjem ove online prodavnice, slažete se sa sljedećim uslovima korišćenja. Molimo vas da ih pažljivo pročitate prije nego što nastavite sa korišćenjem naših usluga.

  1. Prihvatanje uslova korišćenja: Pristupom ili korišćenjem Online prodavnice tapeta “Magnum Opus”, prihvatate sve uslove korišćenja navedene u ovom dokumentu. Ako se ne slažete sa bilo kojim dijelom ovih uslova, nemojte pristupati ili koristiti našu online prodavnicu.
  2. Registracija i nalozi korisnika: Od vas se može zahtjevati da kreirate nalog kako biste pristupili određenim funkcijama Online prodavnice. Odgovorni ste za održavanje sigurnosti vašeg naloga, uključujući lozinke, i saglasni ste da ćete nas odmah obavjestiti o svakom neovlašćenom pristupu ili upotrebi vašeg naloga.
  3. Politika privatnosti: Vaša privatnost nam je važna. Molimo vas da pročitate našu Izjavu o privatnosti kako biste razumjeli kako prikupljamo, koristimo i štitimo vaše lične podatke u vezi sa korišćenjem naše online prodavnice.
  4. Kupovina i plaćanje: Kupovina proizvoda putem naše online prodavnice podleže sljedećim uslovima: cijene proizvoda su navedene u lokalnoj valuti i podložne su promjenama bez prethodne najave. Plaćanje se vrši putem sigurnih trećih strana, a mi ne čuvamo podatke vaše kreditne kartice.
  5. Dostava: Detaljne informacije o plaćanju i dostavi proizvoda možete pronaći na našoj stranici Plaćanje i dostava. Molimo vas da pažljivo pročitate ove informacije prije nego što izvršite kupovinu.
  6. Reklamacije i povrat: Detaljne informacije o reklamacijama i povratu proizvoda možete pronaći na našoj stranici Reklamacije i povrat. Molimo vas da pažljivo pročitate ove informacije prije nego što izvršite kupovinu.
  7. Intelektualna svojina: Sadržaj koji je dostupan na našoj online prodavnici, uključujući tekstove, slike, logotipe, dizajn, grafiku i ostalo, zaštićen je zakonima o autorskim pravima i drugim zakonima o intelektualnoj svojini. Neovlašćeno korišćenje ovog sadržaja nije dozvoljeno.
  8. Ograničenje odgovornosti: Ni mi ni naši partneri ne snosimo odgovornost za bilo kakvu direktnu, indirektnu, slučajnu, posebnu ili posljedičnu štetu koja proizilazi iz korišćenja naše online prodavnice, uključujući gubitak profita, podataka ili poslovni prekid.
  9. Promjene uslova korišćenja: Zadržavamo pravo da u bilo kom trenutku izmjenimo ili ažuriramo ove Uslove korišćenja bez prethodne najave. Vaše dalje korišćenje naše online prodavnice nakon objavljivanja izmjena predstavljaće vaše prihvatanje tih izmjena.

Hvala vam što koristite Online prodavnicu tapeta “Magnum Opus”!
Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi sa ovim Uslovima korišćenja, slobodno nas kontaktirajte.